⚡️ Lynrask levering

60 dagers åpent kjøp

⭐️ Over 500 000 fornøyde kunder

Norges største utvalg av kontaktplast

Stjel stilen: Trendy antrasitt-kjøkken

Stjel stilen: Trendy antrasitt-kjøkken

Mørkt kjøkken er virkelig brennhett om dagen og ser ut til å ha kommet for å bli. Om sort kjøkken blir litt for dramatisk for deg er antrasittgrått et perfekt alternativ. Vet du hva det beste er? Du trenger ikke å bytte ut frontene, du kan bare legge folien over – like enkelt er det å fjerne den igjen om du skulle ønske det.

 

Vi viser deg hvordan du får nytt kjøkken på en-to-tre.
 

Foto: Pinterest.com. 

 


 

Hva trenger du?

Fremgangsmåte

1. Skru av skapdørene og håndtakene/knotter hvis du har det.

2. Vask skapene godt med vanlig vaskemiddel og vann. Pass på at alt av fett er fjernet og la det tørke helt før du monterer kontaktplast på.

3. Monter kontaktplast fra den ene enden av skapdøren. Dra av cirka ti centimeter av beskyttelsespapiret om gangen, samtidig som du fester kontaktplasten til døren med en tapetsletter. Fest kontaktplasten fra midten og dra luften ut mot kantene.

4. Bruk en hårføner til å varme og forme kontaktplasten slik at den legger seg pent ned i sporene. Se video nedenfor om hvordan dette gjøres. 

5. Etter at hele overflaten er dekket, kan du klippe et snitt i hjørnene og brette kontaktplasten over kantene og feste den. Dersom du har runde hjørner kan du bruke en hårføner til å varme og strekke kontaktplasten slik at den legger seg inntil.  

6. Kutt av den overflødige kontaktplasten med en tapetkniv og heng opp skapdørene igjen. 
 

Les også: Slik skjermer du innsyn med vindusfolie

Forrige post
Neste post