⚡️ Lynrask levering

60 dagers åpent kjøp

⭐️ Over 500 000 fornøyde kunder

Norges største utvalg av kontaktplast

Slik skjermer du innsyn med vindusfolie

Slik skjermer du innsyn med vindusfolie

Er du lei av å tørke støv av persienner eller av at alle kan se inn hos deg? Vindusfolie er ikke bare dekorativt, den begrenser også innsynet - uten å forhindre sollyset! Vet du hva det beste er? Våre statiske vindusfolier er superenkle å montere og de festes kun med vann! Dermed får du en folie som er både gjenbrukbar og som ikke etterlater seg merker når du drar den av. 


Klassisk design med striper: Static Linia er et populært valg til badet. 

 

Hvilken vindusfolie skjermer best innsyn på badet?

Alle våre vindusfolier skjermer innsyn, med unntak av Tinted solbeskyttelsesfilm og Static Clarity. De som skjermer best er Static Frost og Static Ally. Noen av våre design, som for eksempel Static Linia, Static Tord og Alba er mer transparente i designet som vil si at du kan se litt mer skyggespill gjennom hvis du står tett inntil vindusfolien, men du vil fortsatt ikke klare å se hva som skjer. 
 

Les også: Hvordan fjerne kontaktplast?

Hvilket design skal jeg gå for?

Vi tilbyr både diskré og mer dekorative vindusfolier, så dette går på personlige preferanser. Du har over 40 ulike design å velge blant, så her er det noe for enhver smak. Våre mest populære vindusfolier er Hvit matt vindusfolie, Static Frost, Static Ally og Jalousie.


Statiske vindusfolier er noe enklere å montere enn selvklebende, og disse er gjenbrukbare. Hvis du skulle gjøre en feil kan du dra av folien å begynne på nytt.
 


Klassisk eller dekorativt: Static Frost gir illusjonen av et klassisk frostet vindu, mens Static Tord har et mer dekorativt design med blomster.
 

Hvordan monterer jeg folie på vindu?

Våre vindusfolier kan monteres på alle flater som er helt fri for støv og smuss. Det eneste du trenger er å klippe folien til riktig størrelse, spraye vinduet med vann og dra av beskyttelsespapiret som kommer med. Posisjoner folien på vinduet og bruk en foliesletter til å presse vannet fra midten og ut mot kantene. Eventuelle skjolder etter montering vil forsvinne når all vannet har fordampet og du vil få et feilfritt resultat uten luftbobler.
 

Les også: Hvordan montere folie på hjørner?

 


 

 

Vedlikehold av vindusfolie

Du kan enkelt rengjøre vindusfolien med milde vaskemidler som ikke skader underlaget. Når du fjerner en selvklebende vindusfolie kan du vaske vinduet med såpevann om det skulle være noe limrester igjen. Går du for Static eller Static Premium vindusfolie, er det bare å dra den rett av og gjenbruke den, for eksempel på dusjkabinettet.

 

 

Sett farge på hjemmet med vindusfolie

Fargerik vindusfolie: Vi har også vindusfolier som etterligner farget glass. Her ser du Static Lancaster og Tulia

 

Forrige post
Neste post